Get To Know The Creators

Let’s get straight to business guys. It’s a Tuesday night, March 13th, 2018. I’m in the Bandersnatch staff room alongside some of my most beautiful co-workers. We’ve got Connor, Kyle, Dani, and Andrew today. Let’s get to know them!

Q1: How long have you been at Bandersnatch?
A: Back in 2015
K&C: Fall Semester 2017
Da: Winter 2017

Q2:Do you like being at Bandersnatch?
A: I do. I get mad perks.
C: Being in the newspaper has really advanced my writing skills. Mostly, being Assistant Editor In-Chief, I like the challenge having this responsibility comes with.
Da: I love being at Bandersnatch.

Q3:Let’s start getting a little personal, shall we? What’s your favourite ice cream?
A: Chocolate Mint Chip.
C: Tiramisu!
De: I said ice cream, Connor.
C: Yeah… tiramisu. Is that weird?(A little)
Da: Ahh! I don’t know. Well, wait… vanilla! But wait! Can I put two? Vanilla and strawberry!

Q4: What’s your pet peeve?
A: People who make mistakes but can’t admit it.
C: I have some but I forget what they are.
K: When people use the handicap button when entering AME. (Should be noted that Kyle received a considerable amount of backlash from his fellow staff in the room upon this comment)
D: Borrowing my stuff and not returning them.

Q5: What’s your favourite song?
A: Kids – MGMT
C: Best Day Ever – Spongebob Squarepants
K: Boulevard of Broken Dreams – Green Day
D: Alone Together – Fall Out Boy

Q6: All right let’s get a little more personal here… tell me about your first crush!
A: My first major celebrity crush… I was 13, Anna Kendrick.
C: (Thinks for over 5 minutes..) It’s propbably Jane from Tarzan. (It should be noted that a conversation about childhood shows spurred in the room from this question, and when Totally Spies were mentioned, Connor’s face lit up. It’s safe to say the real answer is Totally Spies.
Dani: I think in 6th grade. He had dark brown hair, little Canadian boy. He was one of the most popular boys in school, he was a grade older than me.
K: :^) All right… that was fairly adorable.

Q7: Here’s my next question: What did you have for breakfast today?
A: Nothing, actually. I didn’t eat.
C: Honey Nut Cheerios.
K: Eggos, man. Leggo my eggo.
D: Dumplings!

Q8: All right let’s start wrapping it up… Tell me a little about your perfect date!
A:Stargazing! And a cuddle sesh right after.
C: To me, it’s something casual. Nothing fancy.
D: Getting desserts, reading a book or studying at a cafe,. So basically just spending some quality time together, you know… at a cafe. 😀
K: Quesada! With some sick beats in the background. Yeah, sounds like a banger evening to me.

So, here it is! Some basics on the people who make it happen. There’s still a bunch of amazing contributors and editors not featured on this arricle. Hopefully, you’ll get to know some more about everyone in feature articles. If not, don’t be shy in the hallways!


Defne Veral
Campus Life Editor

Originally published in Bandersnatch Vol. 47 Issue 10 on March 14, 2018